Sponsoreille

Arvon yritys

Haluaisitteko ryhtyä Nomad Vocalsin sponsoriksi?


Nomad Vocals tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista lauluyhtye- ja kuoromusiikkia. Laulajamme pyrkivät alati sekä kehittymään ammattitaitoisina esiintyjinä että kehittämään ja laajentamaan suomalaista lauluyhtyemusiikin tarjontaa. Nomad Vocals tarjoaa myös mestarikurssimuotoista lauluyhtyekoulutusta opiskelijoille ja harrastelijoille.

Voitte tutustua tarkemmin toimintaamme oheisista linkeistä sekä sosiaalisen median kanaviltamme.


Voitte valita maksutason, jolla tuette Nomad Vocalsin toimintaa, neljästä eri vaihtoehdosta.


Taso 1 | 200€/vuosi

Yritys saa nimensä / logonsa esille Nomad Vocalsin nettisivuille, sosiaalisen median kanaville, konserttimainoksiin sekä painotuotteisiin (esim. konserttiohjelmat, esitteet ja julisteet).

Taso 2  | 600€/vuosi

Samat edut kuin edellisellä tasolla, mutta yritys saa pienen musiikkiesityksen Nomad Vocalsin toimittamana yhdessä sovittuna ajankohtana.

Taso 3  | 1000€/vuosi

Samat edut kuin ensimmäisellä tasolla, mutta yritys saa henkilökunnalleen 50 kpl yrityslippuja, joilla pääsee kuuntelemaan Nomad Vocalsin konserttia ilmaiseksi.

Taso 4  | 3000€/vuosi

Samat edut kuin ensimmäisellä tasolla, mutta yritys saa henkilökunnalleen 200 kpl yrityslippuja, joilla pääsee kuuntelemaan Nomad Vocalsin konserttia ilmaiseksi.


Maksuvaihtoehtoja on kaksi:

Voitte maksaa sponsorisumman kertamaksuna tai kuukausipohjaisena maksuna. Maksutapa on helposti neuvoteltavissa sponsorisopimusta laadittaessa.

Yrityslipuista:

Liput ovat numeroituja ja kullekin sponsoriyritykselle yksilöityjä. Yrityksen henkilökuntaa suositellaan varaamaan paikkansa konserttiin etukäteen.

Sponsorinamme voitte myös tilata lauluyhtyeemme esiintymään haluamaanne tilaisuuteen alennettuun yrityskumppanihintaan.


Mikäli haluatte tietää tarkemmin eri maksutasojen sisällöstä, lauluyhtyeiden tilauskeikoista tai teille heräsi kysymyksiä laajemmin Nomad Vocalsin toiminnasta, tavoitatte meidät parhaiten sähköpostitse osoitteella info@nomadvocals.com tai oheisella lomakkeella.