Tilauskonsertti

Tapahtumajärjestäjänä voit tilata meiltä yhtyeiden tai kuoron täyskonsertin tai puolikonsertin. Konsertit suunnitellaan yhdessä tapahtumajärjestäjän ja Nomad Vocalsin taiteellisen tiimin kanssa. 

Täysimittainen tilauskonsertti voidaan toteuttaa väliajallisena tai väliajattomana tapahtumajärjestäjän tarpeiden mukaan. Konsertin soiva musiikkikesto on 45–60 minuuttia ja konsertin kokonaiskesto 60–90 minuuttia. 

Nomad Vocals voi niin ikään toteuttaa yhteisen konsertin jonkin toisen tapahtumajärjestäjän valitseman esiintyjän tai esiintyjäryhmän kanssa. Tällaisessa puolikonsertissa Nomad Vocalsin tarjoama soiva musiikkikesto on 20–30 minuuttia. 


Tilauskonsertti

Nomad Vocalsin kuoron ja / tai yhtyeiden täysimittainen konsertti. 

Tilaajalla on oikeus myydä tapahtumaan pääsylippuja.

Hinta: 3000 €

Puolikonsertti

Nomad Vocalsin kuoron ja / tai yhtyeiden yhteinen konsertti toisen esiintyjäryhmän kanssa. 

Tilaajalla on oikeus myydä tapahtumaan pääsylippuja. 

Hinta: 1500 €


Hinnat ovat voimassa Kuopiossa ja Jyväskylässä. Näiden ulkopuolella hintaan lisätään esiintyjien matkakustannukset. Koko kuoron esiintymiseen lisätään aina matkakustannukset.


Hinnat koskevat iltaisin (18.00-22.00) ja viikonloppuisin tapahtuvia esiintymisiä. Muina aikoina tapahtuva esiintyminen aiheuttaa 300 € kustannuslisän.


Mikäli konserttiin tilataan uusi a cappella sovitus tapahtumajärjestäjän toiveesta, lisätään esiintymisen hintaan 100 € sovituslisä / sovitus.


Ota yhteyttä ja toteuta kanssamme unohtumaton konsertti